9 جای تفریحی شناخته نشده در ایران

به گزارش وبلاگ تور چین، متاسفانه گاهی خانواده های ایران گزینه های تکراری و محدودی را برای مسافرت خود برمی گزینند و شاید به علت آشنا نبودن با مکان های دیدنی، حظ تجربه بسیاری از جاذبه های سیاحتی کشورمان را از دست می دهند.

9 جای تفریحی شناخته نشده در ایران

9 منطقه سیاحتی کشورمان که کمتر دیده و شناخته شده اند عبارتند از:

1-آبشار شِوی خوزستان

آبشار شِوی یا تله زنگ، یکی از بزرگترین و زیباترین آبشار های ایران است که در منطقه سردشت از توابع دزفول واقع در استان خوزستان قرار گرفته است و دارای طبیعتی سرسبز و به غایت زیبا است. برترین زمان بازدید از آبشار شِوی در اوایل فصل بهار و خصوصا ماه فروردین است که هوا در آن نسبتا خنک و دارای طراوت بهاری است. شِوی در زبان لری بختیاری به معنای لطافت است.

برای رسیدن به این منطقه باید از دزفول به سمت منطقه شهیون حرکت کنید و از آنجا روستای بیشه بزان و بازارگاه و پیرچل را پشت سر بگذارید. پس از آن با یکی دو ساعت کوهنوردی در مسیری بسیار خوش منظره، به آبشار بزرگ شِوی خواهید رسید.

2- بهشت گمشده فارس

بهشت گم شده نام منطقه ای خوش آب و هو و سرسبز در شهرستان مرودشت و کامفیروز است. نام اصلی این مکان تنگ بستانک بوده است که اکنون به بهشت گم شده مشهور شده است. این منطقه دیدنی که زیبایی انبوه درختان و پرآبی رودخانه هایش چشم هر بیننده ای را می نوازد و مهمانان را به تحسین و تکریم آفرینشگر هستی وامی دارد از جمله منطقه ها حفاظت شده استان فارس است.

انبوه درختان در منطقه بهشت گم شده در پاره ای از منطقه ها چنان پنجه در پنجه هم انداخته و سقفی از نوازش بر سر رهگذران و گردشگران ساخته که به سختی می توان درخشش آفتاب را از میان شاخ و برگ درختان دید.

3-چشمه های باداب سورت مازندران

چشمه آب شور باداب سورت، چشمه ای بی نظیر در ایران و کم نظیر در دنیا است. این چشمه که واقع در بخش چهاردانگه شهرستان ساری است در سال 1387 به عنوان دومین اثر طبیعی ملی ایران پس از کوه دماوند ثبت شد. خیال انگیزترین زمان در این منطقه، هنگام طلوع و غروب خورشید است که تلإلو نور خورشید در حوضچه ها همراه با سایه روشن طبیعت اطراف، جلوه هایی تحسین برانگیز از موهبت خداوندی را به نمایش می گذارد. باداب سورت در همه فصل های سال زیباست و در هر فصل زیبایی های خاص خود را دارد، اما پربازدیدترین زمان ها، فصول بهار و تابستانند؛ چرا که در فصل بهار این منطقه بسیار سرسبز و خرم است و فصل تابستان نیز زمان خوبی برای آب تنی دراین حوضچه های زیبا و سرشار از مواد معدنی است.

4- کالپوش سمنان

منطقه کالپوش در شهر میامی شهرستان شاهرود استان سمنان واقع شده است. جلوه ای بهشت گونه از طبیعت سرخ و آتشین، آکنده از شقایق هایی که چشم هر بیننده ای را مسحور می کند، یکی از جاذبه های طبیعی و فصلی منطقه کالپوش است که همه ساله در اردیبهشت ماه، رُخ می کند.

دشت شقایق های کالپوش در 140 کیلومتری شمال میامی قرار گرفته است که دشت هایش در فصل بهار مملو از گل های شقایق و در شهریور پر از گل های آفتابگردان می گردد و در پاییز و زمستان به علت مجاورت با پناهگاه حیات وحش و پارک ملی گلستان از موقعیت فوق العاده گردشگری برخوردار است.

5-زیارتگاه خالد نبی گلستان

در یک منطقه کوهستانی و در فاصله 90 کیلومتری شمال شرق شهرستان گنبد کاووس و 55 کیلومتری شمال شرق شهرستان کلاله و 6 کیلومتری روستای گچی سو، نزدیک آی تمراز توابع بخش مراوه تپه و بر فراز قله کوه گوگجه داغ واقع شده است.

راه ارتباطی زیارتگاه خالد نبی کوهستانی بوده، ولی به وسیله کلاله و تمرقره قوزی تا آن محل راه دشواری نیست. به علت دوری راه و فقدان وسیله نقلیه و کمبود تسهیلات رفاهی در محل و بعلاوه گرمای شدید تابستان و سرمای زمستان، برترین زمان برای انجام فرایض دینی و زیارت، ماه های فروردین و اردیبهشت است.

6-طارم زنجان

دنیایی از سکوت و زیبایی، تلفیقی دلنشین از رود و کوه و جنگل و دشت؛ اینجا طارم زنجان است، چسبیده به منجیل و فومن گیلان. وقتی از گردنه های سخت و سردسیری مسیر زنجان به طارم می گذری هیچ به ذهنت هم خطور نمی کند که چه بهشت زیبایی انتظارت را می کشد. شهرستان آب بر مرکز طارم است که از منجیل حدود 50 کیلومتر و از زنجان حدود 90 کیلومتر فاصله دارد. اگر در پی منطقه ای دیدنی برای سفری یک یا دو روزه می گشت طارم وطبیعت ناب آن در بهار میعادگاهی مناسب است. دسترسی به طارم هم از قزوین و منجیل میسر است و هم از زنجان.

7-دهکده مازیچال مازندران

دهکده زیبای مازیچال در 50 کیلومتری شهر عباس آباد و نزدیک کلاردشت قرار گرفته است. منظره بسیار زیبای روستای مازیچال با دیدی وسیع از رامسر تا چالوس، موقعیتی بی نظیر به این دهکده کوهستانی بخشیده است.

وجود تپه ها و کوه ها در این منطقه به گونه ای است که در هنگام بارندگی، مازیچال پر از ابر هایی می گردد که هر لحظه شکل های زیبایی به خود می گیرند. می گویند نام گذاری مازیچال به علت وجود درخت بلوط در این منطقه بوده است. در گویش محلی مردم منطقه، ماری به معنی درخت بلوط است و چال به معنی گودال و چاله است.

برای رسیدن به مازیچال از جاده چالوس به سمت کلاردشت بروید. بلوار کلاردشت را به سمت عباس آباد 3 کیلومتر ادامه دهید. بعد از رسیدن به دو راهی به سمت راست بپیچید تا وارد جاده مازیچال شوید. طول جاده 10 کیلومتر است.

8-دهکده دنیا نما گلستان

دنیا نما یک دهکده ییلاقی در استان گلستان است. این منطقه منحصر به فرد در میان رشته کوه های البرز قرار گرفته است که بر فراز آن می توان دشت گرگان و دریا را نظاره کرد. منظره های زیبا و در عین حال ناشناخته این روستا در همه فصول پذیرای گردشگران است و جایی است که طبیعت در جای جای آن زیبایی اش را به رخ می کشد. دنیا نما در تمام طول سال قابل دسترسی است و مکان مناسبی برای کسانی است که می خواهند از گرما به منطقه ای ییلاقی و خنک پناه ببرند.

برای رسیدن به دنیا نما، از کردکوی به سمت ارتفاعات درازنو رفته و سپس به سمت روستای رادکان و از آنجا به سمت جاده روستا های چمن ساور و روستای حاجی آباد بروید. در مسیر به دو راهی می رسید که باید سمت چپ را انتخاب کنید. انتهای مسیر به دشت دنیا نما می رسد. از نقطه حرکت تا دنیا نما 3 ساعت راه کوهستانی دارید.

9- دشت شیمبار چهارمحال و بختیاری

دشت شیمبار یا شیرین بهار، مرز میان استان خوزستان و چهارمحال و بختیاری است که در 75 کیلومتری مسجدسلیمان قرار گرفته است. از دیدنی های دشت شیمبار کوه قلندران است که پر از انگور های یاقوتی است که مالک خصوصی ندارد!

مهمترین راه دسترسی به این منطقه، مسیر جدیدالاحداث مسجدسلیمان به شهرکرد است که در حال حاضر تا ابتدای منطقه به صورت آسفالت شده است. در درون منطقه راه های دسترسی شنی روستایی درجه 3 وجود دارد.

مسیر اصلی از بخش اندیکا به سمت بخش بازفت امتداد داشته و از وسط منطقه می گذرد. بخشی از این مسیر آسفالت بوده و قسمت هایی از آن شنی است.

مسیر های مالرو و فرعی نیز وجود دارد که با پیاده روی امکان تردد و مشاهده وحوش در آن ها فراهم است.

منبع: برنا

منبع: فرارو

به "9 جای تفریحی شناخته نشده در ایران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "9 جای تفریحی شناخته نشده در ایران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید