طرز تهیه چای کَرَک؛ نوشیدنی گرم و گوارا
به گزارش وبلاگ تور چین، خبرنگارانـ چای کَرَک نوعی نوشیدنی گرم است که اصالتا نوعی چای هندی محسوب می گردد؛ اما خوردن این چای در جنوب ایران و کشور های عربی نیز بسیار مرسوم است؛ بعلاوه در کشور اردن به آن چای مصالحه می گویند. این چای گیاهی که از ترکیب شیر با چای سیاه، شکر، زعفران، هل، چوب دارچین و... تهیه می گردد، طبع گرمی دارد و برای فصول سرد سال بسیار مناسب است.
چای کرک که نوعی چای آمیخته با ادویه هاست، عطر و بو و طعم منحصر به فردی دارد، به همین علت پیشنهاد می کنیم حتما این چای خوشمزه و معطر را امتحان کنید.
در ادامه این مطلب طرز تهیه چای کرک در منزل با روشی آسان تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه چای کرک
چای کله مورچه ای یا هر نوع چای سیاه: 2 قاشق غذاخوری
شیر: 2 لیوان
شکر: 3 قاشق غذاخوری
زعفران خشک: نصف قاشق چای خوری
چوب دارچین: 1 عدد
هل سبز: 3 عدد
بادیان ستاره ای: 1 عدد
آب: یک و نیم لیوان
طرز تهیه مرحله به مرحله چای کرک
1ـ برای آغاز کار ابتدا یک قوری پیرکس یا نشکن شیشه ای را انتخاب کنید و شکر را داخل آن بریزید. یک شعله پخش کن روی اجاق گاز بگذارید و حرارت اجاق گاز را کم کنید. قوری را روی شعله پخش بگذارید و اجازه بدهید شکر با حرارت کم آب گردد. بعد از اینکه شکر حالت کاراملی پیدا کرد و کاملا آب شد، آب را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
2ـ بعد از اینکه مخلوط آب و شکر به جوش آمد، چای سیاه را به قوری اضافه کنید و درب قوری را بگذارید. 15 دقیقه صبر کنید تا چای با حرارت کم بجوشد؛ سپس شیر را به قوری اضافه کنید و محتویات داخل قوری را هم بزنید. حالا هل، زعفران، چوب دارچین و بادیان ستاره ای را داخل قوری بریزید و دوباره درب قوری را بگذارید. اجازه بدهید چای کرک شما ده دقیقه دیگر با حرارت کم بجوشد؛ سپس چای کرک خوشمزه و معطر شما آماده نوشیدن است. حتما برای ریختن چای کرک در فنجان از چایی صاف کن بهره ببرید. نوش جان.
منبع: فرارو