طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت ویفر ، دسر ساده و سریع

به گزارش وبلاگ تور چین، تجربه درست کردن دسر و کیک با ویفرهای طعم دار را دارید؟ یکی از روش های درست کردن کیک یخچالی با بیسکویت ویفر است. در طرز تهیه کیک با بیسکویت ویفر شما بدون احتیاج به پخت کیک و در کمترین زمان ممکن یک دسر متفاوت و البته خوشمزه درست می کنید. در این مقاله از در می توانید با روش تهیه یکی از خوش طعم ترین انواع دسر با ویفر و شوکورول و فوت و فن های آن آشنا شوید.

طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت ویفر ، دسر ساده و سریع

طرز تهیه کیک با بیسکویت ویفر و شوکورول

مدت زمان آماده سازی مواد: 30 دقیقه

زمان لازم برای آماده شدن دسر در فریزر: حدود 8 ساعت و 30 دقیقه

مواد لازم برای تهیه دسر کیک یخچالی با ویفر (برای حدود 8 نفر)

  • ویفر کریسپی توت فرنگی 40 گرمی نادی: 4 بسته
  • ویفر وانیل کاکائویی رامینا 40 گرمی نادی: 8 بسته
  • ویفر کریسپی موزی 40 گرمی نادی: 5 تا 6 بسته
  • بستنی وانیلی نرم شده در دمای اتاق: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • بستنی شکلاتی نرم شده در دمای اتاق: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • بستنی توت فرنگی نرم شده در دمای اتاق: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • خامه ساده: 1/5 لیوان فرانسوی دسته دار
  • شکر: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
  • شوکورول لیوانی فندقی نادی: 1 بسته (برای تزیین)

مراحل طرز تهیه دسر با ویفرهای طعم دار

ترکیب بستنی با طعم ترد و لذیذ ویفرهای میوه ای و کاکائویی مجذوب کننده تر از آن چیزی است که فکرش را کنید. در ادامه این بخش می توانید با مراحل تهیه این دسر یخچالی خوشمزه با انواع ویفر و شوکورول نادی آشنا شوید.

مرحله اول؛ قالب را برای تهیه دسر آماده کنید

در اولین مرحله از تهیه کیک یخچالی با ویفرهای طعم دار نادی و بستنی های مختلف، باید یک قالب گرد با میزان حدود 20 سانتی متری انتخاب کنید. سپس روی قالب را با سلفون یا یک کیسه پلاستیکی بپوشانید. به خاطر داشته باشید که ارتفاع قالب باید به گونه ای باشد که ویفرها به صورت عمودی در آن قرار بگیرند.

مرحله دوم؛ لایه اول دسر را درست کنید

در این مرحله از طرز تهیه این دسر یخچالی با ویفر باید 1 لیوان نرم شده در دمای اتاق را کف قالب بریزید و خوب در سرتاسر قالب پخش کنید. سپس ویفر وانیل کاکائویی نادی را به صورت عمودی و از کناره قالب دور تا دور آن بچینید و خوب فشار دهید.

در صورت تمایل برای خرید انواع با طعم های موزی، وانیل کاکائویی، توت فرنگی و … از برند نادی می توانید به روش حضوری (جهت شرکت در جشنواره جایزه باران نادی) از فروشگاه های اقدام کنید.

این مژده را به شما می دهیم که با خرید ویفر و شوکورول های نادی از می توانید در جشنواره جایزه باران نادی شرکت کنید و برنده جوایز نفیس شوید. در ادامه شرایط شرکت در جشنواره را برای شما توضیح می دهیم.

مرحله سوم؛ همه ویفرها را در قالب بچینید

در این مرحله از طرز تهیه کیک با بیسکویت ویفر باید ردیف بعدی ویفرها را درست مثل قبل در قالب بچینید. برای این کار باید ویفر کریسپی توت فرنگی نادی و ویفر کریسپی موزی نادی را به صورت عمودی و دایره ای در قالب بچینید و خوب فشار دهید تا داخل بستنی های کف قالب سفت شوند. از قلم نیاندازید که برای چیدن ویفرها در قالب باید 2 لایه ویفر توت فرنگی نادی و 2 تا 3 لایه ویفر موزی نادی بچینید تا قالب کاملا پر گردد.

مرحله چهارم؛ بستنی ها را به دسر اضافه کنید

بعد از این که همه ویفرها را در قالب چیدید، نوبت اضافه کردن بستنی است. در ابتدا بستنی کاکائویی نرم شده را دور تا دور دسر بریزید. سپس بستنی توت فرنگی نرم شده را در قسمت میانی دسر اضافه کنید. توجه داشته باشید که بستنی شما باید بسیار نرم و حالت آب شده باشد تا کاملا به لابه لای ویفرها نفوذ کنید. قالب را چند بار روی سطح کار بکوبید تا تمام قسمت های زیر دسر هم به بستنی آغشته شوند.

در صورت تمایل انواع از جمله با طعم های مختلف را از بخرید؛ حضوری، آنلاین یا تلفنی.

مرحله پنجم؛ کیک ویفری را در فریزر قرار دهید

بعد از این که کیک ویفری را آماده کردید، لبه های پلاستیک را از کناره قالب به سمت بیرون بکشید و روی دسر را کاملا با پلاستیک بپوشانید. سپس کیک ویفری را برای چند ساعت یا یک شب در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت گردد. قبل از قرار دادن این دسر با ویفر در فریزر حتما روی آن را بپوشانید تا طعم و بوی دسر شما در فریزر تغییر نکند.

مرحله ششم؛ کیک ویفری را از قالب خارج کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک یخچالی با ویفر باید دسر را از فریزر خارج کنید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا کیک ویفری کمی نرم گردد. سپس با یاری پلاستیک کیک را به آرامی از داخل قالب خارج کنید و در ظرف مورد نظرتان برگردانید.

مرحله هفتم؛ کیک ویفری را با شوکورول نادی تزیین کنید

در این فرصت خامه و شکر را با همزن بزنید تا خامه پف کند و سبک گردد. را در قیف خامه زن با ماسوره ستاره ای بریزید. سپس با خامه روی کیک را به سلیقه خودتان تزیین کنید. در انتها برای تزیین کیک ویفری چند عدد شوکورول نادی روی کیک قرار دهید و آن را سرو کنید. را بلد هستید؟

در صورت تمایل می توانید ، و بعلاوه انواع ، و از برند نادی را به صورت حضوری (جهت شرکت در جشنواره جایزه باران نادی) از فروشگاه های همیشه تخفیف تهیه کنید.

نکات و فوت و فن های طرز تهیه دسر کیک یخچالی با ویفر

  • برای تهیه این دسر با ویفر می توانید به جای ویفر وانیل کاکائویی، موزی و توت فرنگی از انواع طعم های ویفر مثل کاکائویی و نعناع، کاکائویی با طعم سیب دارچین، ویفر کاراملی و حتی ویفرهای خانواده برند نادی نیز بهره ببرید.
  • نحوه چیدمان این کیک با بیسکویت ویفر کاملا اختیاری است. اما چیدمان عمودی ویفر در دسر موجب می گردد تا دسر شما بعد از برش دادن ظاهر مجذوب کننده تری پیدا کند.
  • در صورت تمایل می توانید در طرز تهیه دسر با ویفر از طعم های مختلف بستنی بهره ببرید و این دسر را با هر طعم بستنی که دوست دارید آماده کنید.
  • دسر ویفری را زمانی که تازه از فریزر خارج نموده اید و هنوز سفت است برش بزنید تا بعد از برش حالت خود را از دست ندهد.
  • می توانید این کیک با بیسکویت ویفر را برای حدود 15 روز تا 1 ماه در ظرف درب بسته و در فریزر نگهداری کنید.
  • در زمان چیدن ویفرها در دسر مراقب باشید تا ویفرها سالم در کنار هم قرار بگیرند تا ظاهر دسر شما در انتها مجذوب کننده تر گردد.
  • بعد از تهیه کیک با بیسکویت ویفر می توانید این دسر خوشمزه را با انواع میوه های خرد شده، ویفر خرد شده و شکلات رنده شده نیز تزیین کنید.
  • از آن جایی که در طرز تهیه کیک با بیسکویت ویفر از بستنی استفاده شده است، باید این دسر را بعد از خارج کردن از فریزر به سرعت سرو کنید. در غیر این صورت دسر نرم می گردد و طعم و ظاهر خود را از دست می دهد.
  • برای درست کردن کیک با ویفر موزی می توانید تنها از ویفر کریسپی موزی نادی و بستنی با طعم وانیل یا موز بهره ببرید. پیشنهاد می گردد این دسر را با تکه های میوه موز و شوکورول نادی تزیین کنید.

سوالات متداول

طرز تهیه دسر شکلاتی خانگی یخچالی با ویفر چگونه است؟

برای تهیه دسر ویفری با طعم شکلات باید به جای استفاده از طعم های مختلف بستنی و ویفر تنها از ویفر طعم شکلاتی نادی و بستنی کاکائویی بهره ببرید.

چطور دسر با ویفر را تزیین کنیم؟

سطح رویی کیک به خاطر لایه اول بستنی وانیلی کاملا سفید است اما برای تزیین حرفه ای دسر با ویفر در صورت تمایل سطح کیک را کاملا با خامه هم بپوشانید و سپس با قیف خامه زن خامه را قسمت های مختلف کیک بریزید. روی دسر را می توانید با تکه های شکلات، میوه خرد شده، شوکورول و ویفر خرد شده تزیین کنید.

ویفرها و شوکورول های خوش طعم نادی

برای تهیه ویفرها و شوکورول های نادی از مواد اولیه باکیفیت و درجه یک استفاده می گردد. ویفرهای نادی با طعم های مختلفی مثل موزی، توت فرنگی، شوکو ویفر دارک، کاکائویی، پرتقالی، وانیل کاکائو، کاکائویی با طعم سیب دارچین، کاکائویی نعنایی، کاراملی و … فراوری می شوند. می توانید این ویفرها را در بسته بندی های بزرگ و کوچک بخرید.

ویفرهای نادی با طعم های متنوعی انتخاب خوبی برای یک عصرانه سالم جهت سرو کنار شیر و چای برای کوچکترها و بزرگترهاست. بعلاوه برای تهیه دسرهای خوش طعم و متفاوت و تزیین انواع دسر و کیک می توانید از انواع ویفر و شوکورول نادی با طعم های مختلف بهره ببرید. برای خرید انواع ویفر و شوکورول نادی با طعم های مختلف می توانید به وسیله فروشگاه های زنجیره ای اقدام کنید و در جشنواره جایزه باران نادی شرکت کنید. شرایط شرکت در جشنواره جایزه باران نادی را در ادامه برای شما توضیح می دهیم.

جشنواره جایزه باران نادی

در جشنواره جایزه باران نادی، با خرید محصولات نادی از فروشگاه های در سراسر ایران، برنده شوید.

جوایز:

یک دستگاه پلی استیشن 5

20 دستگاه گوشی هوشمند سامسونگ

20 عدد ساعت هوشمند گلکسی واچ 5

نحوه برنده شدن در جشنواره نادی

شرایط جشنواره به توضیح ذیل می باشد:

بازه زمانی جشنواره:

آغاز: 01 تیر 1402

انتها: 31 تیر 1402

شرایط شرکت:

خرید هر یک از محصولات نادی= 1 شانس برای شرکت در قرعه کشی و اعلام شماره تلفن همراه به صندوقدار فروشگاه جهت ثبت در قرعه کشی

شیوه های خرید:

مراجعه حضوری به یکی از شعب در سراسر کشور

تاریخ آغاز

1 تیر 1402

تاریخ اتمام

31 تیر 1402

منبع: foodnetwork

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت ویفر ، دسر ساده و سریع" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت ویفر ، دسر ساده و سریع"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید