طرز تهیه چای ماسالا کافی شاپی به روشی ساده
به گزارش وبلاگ تور چین، اگر در پی نوشیدنی های پرخاصیت و خوشمزه هستید که در زمان کمی آماده گردد، حتما چای ماسالا را با این روش امتحان کنید.
چای ماسالا یک نوشیدنی هندی است که ابتدا فقط مخصوص این کشور بود و بعدها با گذشت زمان، همه کشورها این نوشیدنی خوشمزه را شناختند؛ خواص چای ماسالا به علت استفاده از ادوه های متوع بسیار زیاد است و برای سلامتی نیز بسیار مفید است؛ طرز تهیه چای ماسالا روش های مختلفی دارد و با رسپی های گوناگونی درست می گردد؛ اما امروز در این مطلب از وبلاگ تور چینمگ قصد داریم طرز تهیه چای ماسالا کافی شاپی را به دو روش مختلف به شما آموزش دهیم تا با استفاده از آن در مهمانی های خود بدرخشید.
طرز تهیه چای ماسالا با شیر
برای درست کردن این نوشیدنی خوشمزه در صورتی که بخواهید آن را به صورت گرم سرو کنید، می توانید از شیر بهره ببرید و به آن طعمی بی نظیر بدهید. به همین منظور ضروری است در ابتدا مواد مورد احتیاج را تهیه کنید؛ توجه داشته باشید که این اندازه ترکیبات چای ماسالا برای دو یا سه نفر کافی است.
مواد لازم برای تهیه چای ماسالا
- 150 تا 200 میلی لیتر شیر
- 2 تا 3 عدد میخک
- 2 تا 3 عدد هل سبز
- نصف قاشق چای خوری پودر رازیانه
- یک تا 2 عدد چوب دارچین کوچک
- یک تا 2 تکه زنجبیل
- یک قاشق غذاخوری شکر (اختیاری)
- 100 میلی لیتر آب
- یک عدد چای کیسه ای سیاه
مرحله اول
از نکات کگلیدی در طرز تهیه چای ماسالا در خانه این است که باید تمام ائویه ها به خوبی پودر شوند؛ برای این منظور می توانید از آسیاب برقی یا هاون دستی بهره ببرید.
مرحله دوم
بعد از آنکه ادویه ها را خرد کردید، آن ها را به همراه اندازهی آب، چوب دارچین و زنجبیل در یک شیرجوش بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید؛ بعد از انکه آب به جوش آمد حرارت را خیلی کم کنید و اجازه دهید تا بوی ادویه ها دربیاید.
مرحله سوم
بعد از آنکه بوی ادویه ها عایدی، شیر را به آن اضافه کنید؛ در این مرحله باید مراقب باشید تا شیر سر نرود. بعد از آنکه شیر با مواد ترکیب شد و حجم آن به نصف رسید، چای کیسه ای را به آن اضافه نموده و یک دقیقه زمان دهید تا چایی دم بکشد؛ در نهایت نوشیدنی شما آماده است و می توانید همراه شکر یا به صورت ساده آن را میل کنید.
نکات مهم برای بهتر شدن چای ماسالا
- برایبهتر شدن طعم چای ماسالا می توانید به جای چای کیسه ای از چای معمولی بهره ببرید.
- بهتر است از پئودرهای آماده ماسالا استفاده نکنید.
- برترین شیر در طرز تهیه چای ماسالا، شیر تغلیظ شده یا شیر بادام است.
- برای غلظت بیشتر چای می توانید از حجم شیر بیشتری بهره ببرید.
- مهم ترین نکته ای که باید هنگام طرز تهیه چای ماسالا با شیر در خانه باید رعایت کنید این است که حتما اجازه دهید آب و ادویه ها به جوش آیند و بعد شیر را اضافه کنید.
طرز تهیه چای ماسالا با آب جوش
اگر جزو ان دسته از افرادی هستید که خوردن شیر و نوشیدنی هایی که در آن ها از شیر استفاده شده برایتان ضرر دارد، می توانید از همان ترکیبات پودر چای ماسالا بهره ببرید اما در آن از شیر استفاده نکنید؛ برای این مدل درست کردن چای ماسالا به ترتیب زیر عمل کنید:
مواد لازم
- 20 عدد دانه فلفل قرمز، سیاه و سفید
- 5 دانه میخک
- 5 دانه هل سبز
- یک عدد چوب دارچین
- یک عدد بادیان ختایی یا انیسون ستاره ای
- دو و نیم (593 میلی گرم) فنجان آب
- 2 قاشق غذاخوری چای سیاه
- 10 سانتی متر زنجبیل تازه تکه تکه شده
مرحله اول
در این روش طرز تهیه چای ماسالا ضروری است در ابتدا تمام ادویه ها را در شیرجوش ریخته و روی حرارت ملایم به مدت دو دقیقه تفت دهید؛ سپس شیرجوش را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا ادویه ها خنک شوند.
مرحله دوم
بعد از تفت دادن و خنک شدن دویه ها، مانند روش قبل آن ها را به خوبی آسیاب کنید؛ با رعایت این نکات می توانید ادویه چای ماسالا را در ظرفی ریخته و به مدت دو ماه در کابینت نگهداری کنید.
مرحله سوم
برای تهیه چای ماسالا در ابتدا باید ادویه ها را به همراه زنجبیل در ظرف مناسب ریخته و اجازه دهید مواد به همراه آب به مدت 20 دقیقه روی حرارت باشد و مواظب باشد که مواد به جوش نیاید؛ چرا که در غیر این صورت چیی تلخ می گردد. در نهایت نیز چای را به ترکیبات اضافه کنید و بعد از گذشت چند دقیقه آن را سرو کنید؛ اگر دوست دارید نوشیدنی خود را شیرین میل کنید می توانید در آخر کمی شکر یا عسل به آن اضافه کنید.
پیشنهاد مطالعه: خشک کردن شوید با 3 روش سادهمنبع: پیام دلتا