طرز تهیه ته چین باقالی پلو به روش رستورانی؛ مجلسی و متفاوت!

به گزارش وبلاگ تور چین، ته چین باقالی پلو یکی از انواع ته چین ها می باشد که از که با باقالی پلو تهیه می گردد.

طرز تهیه ته چین باقالی پلو به روش رستورانی؛ مجلسی و متفاوت!

ته چین باقالی پلو یکی از انواع ته چین ها می باشد که از که با باقالی پلو تهیه می گردد و طعم و مزه فوق العاده ای دارد.

شما می توانید ته چین را با مرغ یا گوشت تهیه کنید و برای مجالس و مهمانی خود آماده کنید، زیرا یک ته چین مجلسی و فرق دارد تمام مراحل پخت ته چین باقالی پلو با گوشت و مرغ مشابه هم هستند شاید زمان ها و کمی ادویه ها متفاوت باشد. ته چین ها یکی از غذا های مجلسی است که امروزه بین ما ایرانی ها بسیار محبوب شده است.

مواد لازم برای تهیه ته چین باقالی پلو

پیاز 1 عدد

سینه مرغ 1 عدد

رب 1 ق غذا خوری

برنج 3 پیمانه

باقالی 1 پیمانه

شوید خشک 4 ق غذا خوری

زرده تخم مرغ 2 عدد

تخم مرغ کامل 1 عدد

ماست 1/2 پیمانه

روغن مایع 1/2 پیمانه

گلاب 1 ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه ته چین باقالی پلو با مرغ

مرحله اول: پخت مرغ

ابتدا برنح را خیس کنید و کنار بگذارید سپس سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و بعد پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک گردد سپس سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل سیاه و کمی زعفران اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ ها خوب سرخ شوند در ادامه رب را اضافه کنید و تفت داده تا بوی خامی رب خارج گردد سپس کمی آب اضافه کنید و بگذارید تا مرغ خوب پخته و غلیظ گردد.

مرحله دوم: تهیه مایه ماستی

برای تهیه مایه ته چین زرده ها را به همراه تخم مرغ کامل و ماست و روغن و گلاب و کمی نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید تا مخلوط گردد سپس زعفران غلیظ دم شده را اضافه کنید و کنار بگذارید نیازی نیست خیلی هم بزنید وگرنه بوی زهم می گیرد.

مرحله سوم: پخت باقالی پلو

برای پخت برنج آن را داخل قابلمه ریخته و باقالی را اضافه کنید و بگذارید تا نیم دون گردد سپس آبکش کنید و شوید خشک را اضافه کنید و هم بزنید سپس داخل کاسه مایه ماستی ریخته و خوب هم بزنید تا مواد یکدست گردد.

مرحله چهارم: پخت ته چین باقالی پلو

حالا کف قابلمه روغن ریخته تا داغ گردد سپس نیمی از مایه باقالی پلو را ریخته و مواد مرغی را بریزید و مابقی برنج را اضافه کنید و سطح ته چین را صاف کنید و برای 50 دقیقه بگذارید تا دم بکشد و طلایی گردد نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه ته چین باقالی پلو با مرغ

می توانید مرغ را آبپز کنید و ریش ریش کنید.

می توانید برنج را به دو قسمت ساده و باقالی دار تقسیم کنید و کف قابلمه ساده ریخته و باقالی پلو را روی مواد مرغی بریزید.

می توانید ته چین باقالی پلو را در فر و در قالب نیز تهیه کنید.

منبع: بهترین ها

منبع: فرادید

به "طرز تهیه ته چین باقالی پلو به روش رستورانی؛ مجلسی و متفاوت!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ته چین باقالی پلو به روش رستورانی؛ مجلسی و متفاوت!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید