طرز تهیه کته باقلا حرفه ای و خوشمزه
به گزارش وبلاگ تور چین، اگر می خواهید به سرعت غذایی خوشمزه و ساده تهیه کنید به شما پیشنهاد می کنیم دستور تهیه کته باقلا امروز را از دست ندهید. فوت و فن هایی که برای تهیه یک کته خوش عطر لازم دارید را به شما آموزش می دهیم. این برنج را به همراه خورشت مورد علاقه خود سرو کنید و لذت ببرید.
به یاد داشته باشید بایدها و نباید ها درباره طرز تهیه برنج کته زیاد هستند.
مواد لازم
- برنج خیسانده سه پیمانه
- باقلای زرد خیسانده یک و نیم پیمانه
- پیاز ساطوری یک عدد
- زردچوبه یک قاشق چای خوری
- روغن پنج قاشق
- نمک به اندازه لازم
طرز تهیه
مرحله اول
روغن را در یک قابلمه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا رنگ بگیرد.
مرحله دوم
زردچوبه را اضافه کنید و چرخ بدهید. سپس باقلا را با 6 پیمانه آب و کمی نمک روی پیازها بریزید. آتش را تند کنید تا آب به جوش بیاید.
مرحله سوم
بعد از جوش آمدن آب، آتش را کمی ملایم تر کنید و وقتی آب همسطح برنج شد، با کفگیر برنج را زیر و رو کنید تا باقلاها به شکل یکنواخت با برنج مخلوط شوند.
مرحله چهارم
روغن را روی برنج بریزید و دم کنی را روی برنج قرار دهید. شعله را کم کنید و 30 دقیقه برای دم کشیدن برنج کته منتظر بمانید.
فوت کوزه گری
کته باقلا را معمولا با پیاز داغ تزیین نموده و با ماست یا ترشی سرو می نمایند. می توانید از چند روز قبل با یاری این دستور ترشی سبزیجات آماده کنید.
برای دست کردن کته بلغور، نیم پیمانه بلغور گندم را خیس کنید و به شیوه کته باقلا آن را تهیه کنید.
برای تهیه کته شوید باقلا، بعد از جمع شدن آن برنج به کته باقلا چهار قاشق غذاخوری شوید خشک یا یک پیمانه شوید تازه خرد شده اضافه کنید.
منبع: کتاب کاله