بوغدا آشی با اسفناج، غذای مخصوص زنجان

به گزارش وبلاگ تور چین، بوغدا آشی غذایی بسیار خوشمزه مخصوص استان زنجان است. با نزدیک شدن به ماه های سرد سال آش های محلی خوشمزه جایگاه ویژه ای در سفره های ایرانی خواهند یافت. حتما باید دقت کنید که حبوبات و گندم را از شب قبل بخیسانید. برای پخت حبوبات و گندم آنها را باید روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب پخته شوند.

بوغدا آشی با اسفناج، غذای مخصوص زنجان

مواد لازم :

اسفناج : 2 کیلو

حبوبات(نخود ، لوبیا قرمز ، عدس) : 500 گرم

پیاز درشت : 4 یا 5 عدد

گندم : 250 گرم

روغن : 200 گرم

آرد : 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

زردچوبه : به میزان لازم

مراحل پخت :

گام 1 حبوبات و گندم را بخیسانید.

گام 2 روغن را روی حرارت قرار داده و پیاز را خرد کرده و تفت دهید.

گام 3 زردچوبه را اضافه کرده و سپس پیاز داغ را به حبوبات و گندم اضافه کنید.

گام 4 میزانی آب مجدد روی حبوبات بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

گام 5 آش را مرتب هم بزنید.

گام 6 پس از پخت کامل حبوبات اسفناج را بصورت درشت خرد کرده و در آش بریزید.

گام 7 بعد از اینکه مواد آش کامل پخت میزان کمی روغن را روی حرارت قرار داده و دو قاشق سوپ خوری آرد را در آن سرخ کنید و به آش اضافه کنید.(این مرحله اختیاری ست).

گام 8 پس از ده دقیقه آش آماده سرو است.

منبع: گردشبان

به "بوغدا آشی با اسفناج، غذای مخصوص زنجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بوغدا آشی با اسفناج، غذای مخصوص زنجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید