طرز تهیه شله مشهدی؛ غذای مورد علاقه مشهدی ها

به گزارش وبلاگ تور چین، مواد لازم برای تهیه شله مشهدی:

برنج 250 گرم

طرز تهیه شله مشهدی؛ غذای مورد علاقه مشهدی ها

گوشت سر دست 3 کیلو

پیاز خرد شده:500 گرم

بلغور:750 گرم

نخود:500 گرم

ماش:1/4 پیمانه

لوبیا چیتی:250 گرم

لوبیا قرمز:250 گرم

دارچین:20 گرمشله مشهدی

نمک و فلفل:به میزان کافی

طرز تهیه و دستور پخت شله مشهدی:

1. ابتدا برای پختن این غذا باید از چند ساعت قبل همه حبوبات را خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید.

2. گوشت را هم به همراه پیاز خرد شده و میزانی نمک و فلفل و 2 لیتر آب بگذارید تا خوب پخته گردد و بعد آن را از استخوان جدا کنید و ریش ریش کنید.

3. همه حبوبات را باهم در ظرفی بریزید و بپزید و زمانی که نیم پز شدند بلغور را به آن ها اضافه کنید و بعد از اینکه چند جوش خوردند برنج شسته شده را هم به حبوبات اضافه کنید و در این مرحله مرتب هم بزنید تا مواد ته نگیرند.

وقتی حبوبات کاملا پخته شدند و برنج لعاب داد گوشت پخته و ریش ریش شده را به همراه دارچین و نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید تا همه مواد با حرارت ملایم کنار هم بجوشند و کشدار شوند.

4. بعد حرارت را کم کم کنید و در ظرف را ببندیدتا آش به مدت 1 ساعت مثل برنج دم بکشد. شله مشهدی آماده شده را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و اگر دوست داشتید با خورشت قیمه تزیین کنید.

منبع: ایرنا

منبع: فرارو

به "طرز تهیه شله مشهدی؛ غذای مورد علاقه مشهدی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شله مشهدی؛ غذای مورد علاقه مشهدی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید