برنج پخته شده چند روز در یخچال بماند می گردد آن را خورد؟

به گزارش وبلاگ تور چین، برای پیشگیری ازمسمومیت با برنج، باید پرنج پخته شده در کمتر از دو ساعت به یخچال با دمای کمتراز پنج درجه سانتی گراد منتقل گردد.

برنج پخته شده چند روز در یخچال بماند می گردد آن را خورد؟

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به این که برنج پخته بیرون از یخچال به علت رطوبت فراوان شرایط بسیار مناسبی برای رشد باکتری دارد، گفت: در صورت نگهداری در دمای بالای پنج درجه، برنج خیلی زود خراب می گردد.

دکتر گلبن سهراب گفت: برنج خام می تواند حاوی اسپور های باکتری به نام Bacillus Cereus باشد، وقتی برنج را می پزیم این اسپور ها زنده می مانند و در دمای اتاق تبدیل با باکتری می شوند.

وی با اشاره به این که این باکتری ها در دمای 30 درجه سانتیگراد در عرض 20 دقیقه دو برابر می شوند، ادامه داد: در نهایت سمی فراوری می گردد که پس از مصرف برنج مانده فرد دچار اسهال و استفراغ شدید می گردد.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به این که معمولا علامت های مسمومیت بین 30 دقیقه تا شش ساعت بعد از خوردن برنج آلوده دیده می گردد، توضیح داد: این مسمومیت غذایی را fried rice syndrome هم می گویند که معمولا پس از 24 ساعت رفع می گردد.

وی ادامه داد: برای پیشگیری ازمسمومیت با برنج، باید پرنج پخته شده در کمتر از دو ساعت به یخچال با دمای کمتراز پنج درجه سانتی گراد منتقل گردد.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی وی به نقل از پژوهش هایی که در فدراسیون برنج آمریکا (rice federation usa) صورت گرفته اشاره و تاکید نمود: برنج پخته شده را می توان برای سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کرد.

منبع: بهداشت نیوز

منبع: فرارو

به "برنج پخته شده چند روز در یخچال بماند می گردد آن را خورد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برنج پخته شده چند روز در یخچال بماند می گردد آن را خورد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید