ملکه شیرینی ها را خودتان در خانه درست کنید
به گزارش وبلاگ تور چین، این شیرینی ظاهر عجیب و غریبی ندارد ولی با توجه به اینکه با بادام روکش شده است، نسبت به دیگر شیرینی ها کمی گران تر است؛ البته باز هم قیمت نهایی آن قابل مقایسه با قیمت ارائه شده در قنادی ها نیست.
ملکه بادام یک شیرینی بسیار خوشمزه و ترد است که بسیار پر هوادار بوده و ماندگاری بالایی دارد و از قدیم یکی از شیرینی هایی مخصوص برای پذیرایی در عید نوروز تهیه می شده.
مواد لازم
190 گرم آرد
70 گرم پودر قند
80 گرم روغن
یک عدد تخم مرغ
4 /1 ق چ پودر هل
25 گرم خامه صبحانه
4 /1 ق چ بیکینگ پودر
8 /1 ق چ نمک
مواد لازم برای رویه شیرینی
100 گرم عسل
100 گرم خلال
مغز بادام
35 گرم کره
100 گرم شکر
2 ق س زعفران آب شده
1. روغن را با همزن بزنید. وقتی کمی نرم شد، پودرقند را اضافه نموده و مرتب با همزن بزنید؛ سپس تخم مرغ را به مخلوط روغن و پودرقند بیفزایید و دوباره به هم زدن ادامه دهید تا مایه ای یکدست حاصل گردد. خامه را به مواد اضافه نموده و هم بزنید. بیکینگ پودر، نمک و هل را به آرد اضافه نموده و الک کنید. مخلوط پودری را به مواد خمیر بیفزایید و هم بزنید تا خمیری یکنواخت و لطیف حاصل گردد.
نکته: مراقب باشید نباید خمیر حالت چسبندگی پیدا کند. در این صورت کمی آرد اضافه کنید.
2. کف قالب مستطیلی 20 در 25 را چرب نموده و خمیر را با دست باز نموده و کف قالب پهن کنید. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن نموده و مدت ده دقیقه خمیر را در طبقه وسط فر بپزید در این فاصله زمانی مخلوط بادامی روی شیرینی را آماده کنید. برای این منظور تمام مواد رویه به جز زعف ww ران را با هم مخلوط نموده و روی حرارت قرار دهید تا مواد حل شده و اطراف آن آغاز به قل زدن کند. در این شرایط زعفران آب شده را اضافه نموده و از روی حرارت بردارید.
3. وقتی خمیر داخل فر پخت، مواد را روی خمیر ریخته و دوباره در فر بگذارید و حدود 15 دقیقه دیگر ولی این بار با دمای 150 درجه در طبقه بالای فر حرارت دهید تا سطح روی شیرینی کمی طلایی گردد. بعد از گذشت این مدت، سینی را بلافاصله خارج نکنید، صبر کنید تا شیرینی کاملا خنک شده، سپس از فر بیرون آورید و برش بزنید.
منبع: همشهری آنلاین