طرز تهیه سالاد اسپانیایی
به گزارش وبلاگ تور چین، سالاد در واقع نوعی پیش غذاست که بعضی از افراد به عنوان وعده غذایی شام مصرف می نمایند. انواع مختلفی از سالاد های ایرانی و خارجی با عنوان سالاد شیرازی، سالاد الویه، سالاد ماکارونی، سالاد کاردینال و ...
به گزارش وبلاگ تور چین به نقل از ستاره ،سالاد اسپانیایی، نوعی سالاد مخلوط سبزیجات و مواد پروتئینی است که در انواع مختلفی تهیه شده و با سس مخصوص سالاد اسپانیایی سرو می گردد.
مواد لازم سالاد اسپانیایی
گوجه فرنگی متوسط | 2 عدد |
خیار | 2 عدد |
زیتون بدون هسته | 1/2 پیمانه |
سرکه | 2 قاشق غذاخوری |
کاهو | 1 عدد |
پیاز کوچک | 1 عدد |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
تن ماهی | 400 گرم |
تخم مرغ | 3 عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد اسپانیایی
- تخم مرغ ها را آب پز نموده، پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید.
- خیار ها را پس از شستن به صورت مکعب های درشت خرد کنید.
- گوجه فرنگی را نیز بشویید و به صورت مکعبی درشت برش بزنید.
- پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.
- همه مواد را در ظرف مخصوص سالاد ریخته و تن ماهی را به آن اضافه کنید. سپس روغن زیتون، نمک و فلفل را به آن اضافه نموده و خوب هم بزنید تا مزه دار گردد.
- در صورت تمایل می توانید مواد را به صورت ردیف های جداگانه در ظرف سرو بچینید و روی آن روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید.
تاریخ انتشار: 30 آبان 1399
آخرین بروزرسانی: 30 آبان 1399
گردآورنده: china.3ye.ir
شناسه مطلب: 5616
به "طرز تهیه سالاد اسپانیایی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد اسپانیایی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید