طرز تهیه سالاد اسپانیایی

به گزارش وبلاگ تور چین، سالاد در واقع نوعی پیش غذاست که بعضی از افراد به عنوان وعده غذایی شام مصرف می نمایند. انواع مختلفی از سالاد های ایرانی و خارجی با عنوان سالاد شیرازی، سالاد الویه، سالاد ماکارونی، سالاد کاردینال و ...

طرز تهیه سالاد اسپانیایی

به گزارش وبلاگ تور چین به نقل از ستاره ،سالاد اسپانیایی، نوعی سالاد مخلوط سبزیجات و مواد پروتئینی است که در انواع مختلفی تهیه شده و با سس مخصوص سالاد اسپانیایی سرو می گردد.

مواد لازم سالاد اسپانیایی

گوجه فرنگی متوسط2 عدد
خیار2 عدد
زیتون بدون هسته1/2 پیمانه
سرکه2 قاشق غذاخوری
کاهو1 عدد
پیاز کوچک1 عدد
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
تن ماهی400 گرم
تخم مرغ3 عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه سالاد اسپانیایی

  1. تخم مرغ ها را آب پز نموده، پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید.
  2. خیار ها را پس از شستن به صورت مکعب های درشت خرد کنید.
  3. گوجه فرنگی را نیز بشویید و به صورت مکعبی درشت برش بزنید.
  4. پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.
  5. همه مواد را در ظرف مخصوص سالاد ریخته و تن ماهی را به آن اضافه کنید. سپس روغن زیتون، نمک و فلفل را به آن اضافه نموده و خوب هم بزنید تا مزه دار گردد.
  6. در صورت تمایل می توانید مواد را به صورت ردیف های جداگانه در ظرف سرو بچینید و روی آن روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید.
منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه سالاد اسپانیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد اسپانیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید