تهیه شامی کوو به روش اصیل خرم آبادی

به گزارش وبلاگ تور چین، در این شامی کباب از گردو و گوشت چرخ نموده به همراه رب انار استفاده می گردد که طعم ترش و ملس دارد اما می توانید بنا به ذائقه خود از رب انار شیرین یا شکر بهره ببرید.

تهیه شامی کوو به روش اصیل خرم آبادی

شامی کوو یکی از شامی های بسیار خوشمزه و مجلسی است که در شهر خرم آباد لرستان تهیه می گردد و یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین غذاهای محلی این استان است. این شامی دستور پخت فوق العاده ای دارد و شما می توانید برای مهمانی ها و مجالس نیز در کنار دیگر غذا های خود آن را تهیه کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه شامی کوو خرم آبادی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه شامی کوو خرم آبادی

  • پیاز 2 عدد
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری
  • گردو ساییده شده 1 پیمانه
  • مخلوط سبزیجات (جعفری، گشنیز، ترخان، نعنا و ریحان) 1 پیمانه
  • گوشت چرخ نموده 300 گرم
  • رب انار 5 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه شامی کوو خرم آبادی

مرحله اول

برای تهیه شامی کوو ابتدا سس را تهیه کنید و روی شعله ملایم بگذارید تا غلیظ گردد. برای این کار باید یکی از پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل یک قابلمه کمی تفت دهید تا سبک و شیشه ای گردد. بعد کمی از سبزیجات معطر را به همراه 1/2 از گردو ساییده شده و ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گردو ها به روغن بیفتند و بوی خامی آن از بین برود. سپس رب انار را اضافه کنید و هم بزنید و روی مواد 1 لیوان آب بریزید و بگذارید تا سس غلیظ گردد.

مرحله دوم

در ادامه باید یکی دیگر از پیاز ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید. آب پیاز را بگیرید و به همراه گوشت و گردو و به جای مانده سبزی معطر و ادویه ها و آرد نخودچی و تخم مرغ خوب ورز دهید تا مواد منسجم گردد. ورز دادن در تهیه شامی ها نکته بسیار مهمی است که باعث می گردد شامی وا نرود.

مرحله سوم از تهیه شامی کوو خرم آبادی

داخل یک تابه کمی روغن بریزید و صبر کنید تا داغ گردد. بعد از مواد شامی بردارید و کف دست پهن کنید و داخل تابه قرار دهید. صبر کنید تا یک طرف آن سرخ گردد. در همین حین سس را نیز چک کنید تا غلیظ شده باشد. همه شامی کوو ها را سرخ کنید.

مرحله چهارم

حالا باید همه شامی های سرخ شده را داخل تابه قرار دهید و سس تهیه شده را روی آن بریزید و 25 دقیقه زمان دهید تا سس به خورد شامی ها برود. اگر غذاهای شهرهای مختلف را دوست دارید، دو روش ساده برای تهیه کدو پلو مازندرانی را بخوانید.

فوت و فن های دستور تهیه شامی کوو خرم آبادی

  • اگر رب انار شما ترش است می توانید کمی شکر اضافه کنید.
  • به دلخواه می توانید از کمی پیاز داغ سرخ شده برای تزیین روی شامی بریزید.
  • آرد نخودچی باعث منسجم شدن مواد می گردد.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی ترفندهای خوشمزه آشپزی با پنیر + ویدیو را ببینید.

منبع: پیام دلتا

به "تهیه شامی کوو به روش اصیل خرم آبادی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه شامی کوو به روش اصیل خرم آبادی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید